Særtransport

Opret ordre

Har du maskiner som ikke kan overholde de gængse størrelsesregler for transport? Så har du brug for en særtransport.
Denne type transport er nødvendig, når der er tale om udeleligt gods, som overskrider de almindelige regler for køretøjers størrelse (højde, længde, bredde, vægt og/eller akseltryk).

Stor erfaring med maskintransport

Vi har erfaring fra et hav af forskellige typer særtransporter – alt lige fra byggepladsskure til helikoptere. Vores erfarne og dygtige chauffører har de rette kompetencer til at fragte lige præcis dit gods rundt i hele landet. Ved særtransport er det ofte nødvendigt med en kranbil også, her er vi også din samarbejdspartner til alle typer løft.

Dokumentationen er i orden på særtransporter

Hele processen fra bestilling af en særtransport indtil endelig levering af dit gods, bliver overvåget så det hele foregår korrekt og inden for de specifikke rammer der er opsat. Vores personale er særligt oplært i den omfattende dokumentation, der skal følge disse særtransporter, så du altid er sikker på, at alle sikkerhedskrav bliver overholdt.

Kontakt os for yderligere information om særlige særtransporter.

MULIGHEDER FOR SÆRTRANSPORT

Disse transporter kan være af meget forskellige karakter, eksempelvis:
  • Transport af skure til byggepladser eller lign.
  • Transport af pavilloner
  • Transport af alt fra både til helikoptere
  • Transport af overdimensionerede maskiner

Ved alle særtransporter tager vi udgangspunkt i den specifikke opgave og de udfordringer denne præsenterer. Vi udarbejder i samarbejde med dig, og de rette myndigheder, alle de nødvendige papirer og ruter.

Særtransport af gyllevogn

Ring eller skriv direkte til os